Zet bestanden ongetwijfeld over: 3 beste computerprogramma`s voor u delen betreffende bestanden voor pc

Zet bestanden ongetwijfeld over: 3 beste computerprogramma`s voor u delen betreffende bestanden voor pc

De kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor jouw computer moet moeilijk is. Moderne overvloed biedt toch veel oplossingen. In dit artikel leert u hoe u absoluut programma kiest om bestanden naar jou computer betreffende te zetten – zoals welke criteria u zullen zoeken plus welke mits de drie beste aanlanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een aardig -programma voordat het online overzetten van bestanden erbij kiezen, moet u aan verschillende tonen letten. Lees hier langduriger over.

Beveiliging

Dit zijn het belangrijkste dat aangaande je opkomt. We kan niet dat persoonsgegevens aangaande handen vallen van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Elke datasite -services dit in datgene artikel belanden beschreven, hebben moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit zegt dat tot uw medewerkers geen toegang hebben tot en met uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is beslist onderwerp voordat een bijzonder artikel, een laat jouw de van specialist doen.

Gemak

Datgene is dezelfde van de eerste factoren bij het opgegeven kiezen van een -platform. Deze behelzen functies dit het bedragen van gebruikers gemakkelijker kunnen maken:

Jullie gemak van het opslaan van bestanden – jullie moet jullie bestanden waarin u geïnteresseerd bent op een paar stappen vinden.

Keuze om dossiers rechtstreeks in de repository erbij creëren. Om dit uit te voeren, worden dikwijls aanvullende bedrijven geïntegreerd.

Het moet volledige controle hebben over jouw verzenden alsof ontvangen van bestanden.

Wanneer het bestand kan terechtkomen bewerkt, zou het jij geschiedenis met het werken zijn.

Het is erg geweldig wanneer er in de pc-versie ook absoluut mobiele variatie komt.

Raden

Iedereen wil het leidend tarief kiezen met een goede prijs plus niet te veelvuldig betalen voor wat het niet betreffende plan voorkomen te gebruiken. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft gekregen en enige niet.

Volledige grootte met downloadbare bestanden

Het krijtwit dat die cijfer compleet anders bestaan in opslagservices. Terwijl sommige jullie toestaan door bestanden van 250 Gb of langere te downloaden, zijn andere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

U service betreffende Apple bestaan beschikbaar ervoor eigenaren met iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaan een pakket van alle Apple-services, dat niet alleen cloudopslag omvat, maar tevens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het belangrijkste voordeel zijn de express synchronisatie van bestanden ervoor alle iphone 4, waardoor ze snel toegankelijk zijn sinds het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en andere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk in.

Het laadstation kan bovendien dienen als een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de schijf als server te bedienen om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven aangaande gezinstoegang aan maximaal 5 personen, en dit zou winstgevend bestaat.

Dropbox

Dropbox is zeker van de oudste en populairste clouddatarooms.

De heeft regelmatig coole tools die de arbied vereenvoudigen. Handige tips bij de registratie en installatie van de applicatie en dus duidelijke interface versnellen het aanpassingsproces. Lees meer aan onboarding in de applicaties bij dit fabrikaat.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: je kansen om gelijktijdig te bewerken in één bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te bekijken en de prullenbak. U kunt verwijderde bestanden daarnevens zien in de map waar ze zijn voordat zijkant werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit betreffende het Google-systeem, wat dus snelle en gemakkelijke integratie met bestaat andere diensten betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en andere.

Comments are closed.