Koop XRP RIPPLE met creditcard – Hoe de schaduwrijke bedrijven te voorkomen

Koop XRP RIPPLE met creditcard – Hoe de schaduwrijke bedrijven te voorkomen

XRP is een van de populairste nieuwe creditcards, maar veel mensen aarzelen om ze te kopen omdat ze nooit iets hebben gekocht met een creditcard. Het goede nieuws voor degenen onder u die geen krediet of slecht krediet hebben, is dat u uw eigen Ripple kunt aanschaffen en aankopen mee kunt doen, net zoals u een andere kaart zou doen. Met dit type kaart hebt u de mogelijkheid om aankopen te doen bij online verkopers waar u kunt betalen met een belangrijke creditcard of PayPal gebruiken om te betalen voor de aankoop. Hiermee kunt u winkelen bij bedrijven zoals Overstock, Amazon, Jcpenny of uw plaatselijke warenhuis. U kunt zelfs uw Ripple gebruiken om airline-reserveringen te maken, auto’s te huren en zelfs een plek te beveiligen om te eten in uw favoriete restaurant!

Een van de eerste dingen die je moet doen bij het kopen van je eigen Ripple is om online te kijken. Er zijn honderden websites waar je kunt gaan om je eigen kaart te kopen. Onthoud gewoon dat terwijl sommige websites misschien schaduwrijk zijn, je kunt nog steeds je eigen rimpel kopen van de officiële website. Zodra u de website hebt gevonden die het meest professioneel uitziet en een beveiligde betalingsprocessor heeft, wordt u goedgekeurd voor de kaart. Nadat u bent goedgekeurd, vegen u gewoon uw kaart op de detailhandelaar of het bedrijf en gebruikt u uw creditcard om de aankoop te doen. Het is echt net zo eenvoudig als dat!

Wanneer u uw eigen Ripple hebt gekocht, moet u PayPal gebruiken om de aankoop te doen of de transactie te voltooien met uw creditcard.

Door PayPal te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat de transactie doorloopt, en het geld wordt rechtstreeks op uw bankrekening gestort. Als u geen PayPal-account hebt, kunt u uw belangrijkste creditcard nog steeds gebruiken en de aankoop voltooien. De belangrijkste creditcard verwerkt de transactie zonder een probleem, en dit gaat op uw kredietrapport, net als elke andere creditcardaankoop.

Terwijl sommige online winkels kunnen proberen om je een paar extra dollars op te laden om de kaart te verwerken, houd er dan rekening mee dat veel legitieme creditcardaankopen niets extra kosten. Deze online winkels zijn eigenlijk zakenmensen, en ze willen zoveel mogelijk items verkopen als mogelijk voor zo min mogelijk geld.

Er zijn een aantal websites die je een arm en een been in rekening brengen om je kaart te verwerken, maar deze bedrijven zijn er niet om je te helpen. Ze proberen gewoon uw informatie vast te leggen.

Vergeet niet dat de enige mensen die negatief zullen worden beïnvloed door deze bedrijven zijn de mensen die hun informatie aanvragen. Als u geïnteresseerd bent in dit soort producten, hoeft u geen cent te betalen om een aankoop te doen. Deze bedrijven zullen uw contactgegevens vragen, en dan sturen ze u een spam-e-mail of nog erger, probeer u iets van waarde te verkopen.

Houd er rekening mee dat wanneer u XRP-Ripple met een creditcard koopt, de volledige prijs in rekening wordt gebracht. Dit is een heel eenvoudig ding om te begrijpen. Laat de schaduwrijke bedrijven niet wegnemen van een fantastisch product waar je van houdt. Doe uw onderzoek en kies het bedrijf dat u het beste product voor uw dollar biedt.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl

Comments are closed.