Gehoorzaamheidstraining voor honden

Gehoorzaamheidstraining voor honden

Hondenschool is een trainingsinstelling die zich richt op het verbeteren van de vaardigheden van de hond zowel fysiek als intellectueel. Het heeft tot doel de persoonlijkheid van een hond te ontwikkelen, hem nieuwe trucs te leren en zijn of haar gehoorzaamheid te vergroten. Het doel van de hondenschool is niet alleen om het beste in de hond naar boven te halen, maar ook om discipline, socialisatie en genegenheid bij te brengen aan alle leden van het gezin. Er zijn een aantal hondenscholen, die volledige faciliteiten bieden en de hond zelfs gratis weggeven op afgelegen plaatsen. De American Kennel Club (AKC) erkent zelfs hondenscholen als legitieme trainingsinstellingen.

Hondengedragstraining is het proces waarbij de hond zijn ervaringen uit het verleden, de interactie met mensen en andere honden gebruikt om het gedrag van de hond te veranderen, hetzij in de context van de huidige socialisatie van de hond met mensen of het uitvoeren van gespecialiseerde taken, of om zich niet te misdragen in het algemeen sociaal. zaken. Het belangrijkste doel van algemene studies in de hondenpsychologie is om te begrijpen hoe honden denken en waarom ze zich gedragen zoals ze doen. Door hun denkproces en algemeen gedrag te begrijpen, kan een trainer zijn werk gemakkelijker en succesvoller maken. Sommige psychologen die werken aan algemene onderzoeken naar het gedrag van honden, maken gebruik van een vorm van modellering die versterking wordt genoemd. Dit is een bekende trainingstechniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beloning of lof die de hond ontvangt wanneer hij zich op de gewenste manier gedraagt. Een andere psycholoog die zich bezighoudt met de psychologie van honden, gebruikt een andere vorm van modellering, negatieve bekrachtiging genaamd, die de hond geen beloning geeft als hij zich gedraagt ​​op een manier waarin hij zich niet zou moeten gedragen.

De basislessen gehoorzaamheid omvatten hondentraining voor het huis en ook basiscursussen behendigheid. Deze lessen leren de hondeneigenaar hoe hij zijn huisdier goed kan trainen en ongewenst gedrag kan voorkomen. Basistrainingslessen omvatten ook hondentraining voor de gezondheid en veiligheid van de hond, gehoorzaamheid aan de wet en natuurlijk het voorkomen van ziekten en aandoeningen.

In de basiscursus gehoorzaamheidstraining wordt de hondeneigenaar getraind om de bewegingen van het huisdier te beheersen, waaronder lopen, opstaan vanuit liggen en zelfs gaan zwemmen. Het is belangrijk dat de hond met zijn hond op lage hoogte loopt om te wennen aan de lage grond en om zijn bewegingen te leren beheersen. Tijdens de training wordt geleerd hoe je een band met je huisdier opbouwt en hoe je er goed voor zorgt. Zodra de basis is geleerd in de les van 6 weken, kan de eigenaar van het huisdier hem of haar inschrijven voor de behendigheidscursus, aangezien de lessen erg nuttig zijn bij behendigheidstraining.

Agility-training leert de hondengeleiders hoe ze hun honden onder controle moeten houden terwijl ze aan de lijn zijn en hoe ze met hun honden moeten omgaan als ze niet aan de lijn zijn. De eigenaar zal worden geleerd hoe hij de hond aan de lijn moet besturen en hoe hij de hond moet begeleiden met een traktatie of een speeltje, zodat hij leert aan de lijn te blijven. Ze zullen leren hoe ze met hun honden moeten omgaan als ze opgewonden zijn en hoe ze op de juiste manier moeten reageren. Zodra de eigenaar de gehoorzaamheidscursus heeft afgerond, zal hij of zij een goede burger worden door zowel met zijn gezin als met andere mensen goede manieren te tonen.

Het trainen van uw hond in de les van 6 weken is een belangrijk onderdeel om u een welgemanierd en braaf huisdier te bezorgen. Nadat u de les heeft afgerond, kunt u uw puppy inschrijven voor de behendigheidscursussen, zodat hij of zij de juiste conditie en ervaring krijgt die nodig zijn om een goede gewoonte te ontwikkelen met de volgende vaardigheden. Een goed getrainde hond is een braaf hond. Dit geldt vooral als het gaat om samenleven met mensen. Zodra uw puppy zijn of haar basiscommando’s, zoals zitten en blijven, begint te leren, weet u dat uw puppy een basiskennis heeft van hoe mensen met elkaar omgaan en hoe hij zich op de juiste manier moet gedragen.

Comments are closed.