Nadac Hoopers

Hondenschool met Nadac Hoopers

Nederlanders zijn echte hondenliefhebbers. De twee miljoen honden die we in Nederland in bezit hebben zijn daar het levende bewijs van. U kunt zich voorstellen dat dit ook voor moeilijkheden kan zorgen, want er kan ergernis ontstaan rondom het gedrag van een hond of een hond kan de veiligheid aantasten. Hoe moeten eigenaren omgaan met de hond, hun band met de hond versterken of handvatten krijgen bij de opvoeding van hun hond? Bij hondenschool Jolanda staan hond en mens centraal. Houvast en duidelijkheid zijn essentiële begrippen in de bejegening van de hond. Naast het solide aanbod van cursussen, workshops en lezingen is er nog een leuke manier om op een ontspannen en stressvrije manier met je hond te trainen: de hondensport Nadac Hoopers. Nadac Hoopers maakt deel uit van het programma van Hondenschool Jolanda, waar juist het werken met kleine groepen zorgt voor persoonlijke benadering en de juiste dosis aandacht. Maar wat is Nadac Hoopers?

Nadac Hoopers

Nadac Hoopers bestaat uit een parcours met hoops, tunnels, tonnen en hekjes. U als ‘handler’ stuurt uw eigen hond hier op afstand doorheen en werkt zo nauw samen met uw hond. Deze sport is geschikt voor nagenoeg alle honden en wordt begeleid door een gecertificeerd instructeur. Maar ook voor handlers met een fysieke beperking is Hoopers bij uitstek geschikt. Deze sport wordt zowel als workshop en als cursus aangeboden bij Hondenschool Jolanda. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.

Naast het algehele aanbod en de gedegen begeleiding van Hondenschool Jolanda is er ook een mogelijkheid om hoogwaardige producten aan te schaffen voor uw hond. Er bestaat een assortiment van halsbanden, speeltjes en riemen.

   Contact     Cursusaanbod