Hondencursus Almere

Uw puppy trainen met hondencursus in Almere

Heeft u net een nieuwe pup gekocht? Dan wilt u zo snel mogelijk beginnen met de training van uw hondje. Als u hier al heel vroeg mee begint dan zal de pup de aangeleerde dingen snel oppakken en daar heeft u het hele leven van uw hond profijt van. Bij de hondencursus in Almere komt uiteraard de basis zoals zit, af en hier komen aan bod. Maar ook wordt er aandacht besteed aan contactoefeningen, hersenwerk, balans & coördinatie. Aan het einde van de hondencursus in Almere heeft u een sociaalvaardige hond, die het fijn vindt om met u samen te werken. De training is niet alleen goed voor uw pup, maar ook voor u. Zeker als dit uw eerste hond is zult u er erg veel van opsteken.

Persoonlijke aandacht tijdens de cursus

De hondencursus in Almere kan op verschillende manieren vorm gegeven worden. Zo kunt u er voor kiezen om u bij een groep aan te sluiten. De groepen zijn klein en bestaan uit maximaal vijf honden met hun baasjes. Er is voldoende persoonlijke aandacht om het meeste uit de training te halen. Traint u liever alleen met uw hond? Dan is een individuele training uiteraard een optie. Hondenschool Jolanda kan ook naar u toekomen wanneer u niet verder dan een half uur van Almere woont en met minimaal drie honden een training wilt volgen.

Hondencursus Almere

Hondenschool Jolanda heeft een uitgebreid aanbod om uw hond te trainen. Er zijn verschillende soorten cursussen te volgen van een beginnerscursus voor een jonge hond tot een cursus hersenwerk. U kunt hier bijvoorbeeld ook een workshop in volgen. U leert uw hond dan door middel van puzzels al zijn zintuigen te stimuleren. Tijdens de lezingen leert u meer over uw hond op verschillende gebieden. Heeft u interesse? Neem contact op voor meer informatie!

   Contact     Cursusaanbod